Velkommen til oss!

Vi er en nettbutikk som ønsker å dele gleden det er å kunne dyrke frem spiselige vekster i eget hjem. Alle kan så og alle kan høste, uansett om man har en stor hage eller en lilten terrasse med plass til noen krukker. Vi har laget noen pakker som vi tror alle vil få gleden av, noen er for deg som elsker blomster og noen er for deg som vil dyrke grønnsaker eller til deg som vil oppdage naturens små rariteter. 

Vi har en egen pakke som er perfekt for barnehager å ta i bruk, her følger det med en dyrkeveiledning samt gode råd til dyrking sammen med barn. For at barna skal kunne ivareta naturen må de forstå dynamikken og prosessene bak. Å ta barna med på å se et frø bli til mat er en reise som setter seg i minnet. Det bidrar til økt forståelse og gir barna muligheten til å ta bærekraftige valg i fremtiden. Ønsker du deg et dyrkekurs sammen med frø kan vi tilpasse det til den enkelte barnehage.

Våre blomster er ikke bare en fryd for øyet  men mange er spiselige blomster og ikke minst insektsvennlige blomster. Vi heier på mangfold i hagen hvor blomsterglede og nytte går hånd i hånd.

Vi vil etterhvert utvikle sortimentet vårt og er det noe du savner hører vi gjerne fra deg.

 

Grønn hilsen fra oss i Ladetspire.no